Partners vertellen...

Bent u benieuwd hoe partners de samenwerking met Televak Centers ervaren? Op deze pagina vindt u een aantal referenties. Heeft u na het lezen van de referenties vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Vanuit Alkmaar en Den Bosch bedient Tritel MKB bedrijven door heel Nederland. Tritel is een full service telecom  en IT dienstverlener, waarbij de klant ontzorgen centraal staat. Superieure service en support en korte communicatielijnen is belangrijk voor onze klanten.  Ons moto is: groot genoeg voor al uw telecom&It diensten, klein genoeg voor persoonlijke aandacht en goed advies!

Sinds 5 jaar werkt Tritel intensief en succesvol samen met Televak Centers. Door de jaren heen is dit een perfecte match geweest en is er een innig zakelijk huwelijk ontstaan.  Televak blinkt ook uit in heldere en duidelijk communicatie en vormt een verlengstuk voor onze Sales. Hun uitgebreide portfolio kennis van de netwerken ondersteunt ons dagelijks bij vragen en opmerkingen over mobiele proposities. De service medewerkers zijn bijzonder goed op de hoogte van alle dienste van de grote netwerken. Echt een pluspunt!

Het Connect aansluitsysteem is verder betrouwbaar en nauwkeurig.  Klantinformatie is eenvoudig en gemakkelijk terug te vinden. Onze administratie klopt altijd en Televak zorgt dat de subsidies en afspraken met de netwerken correct worden nagekomen.  De Televak portal is bovendien professioneel en volgens de laatste technologieĆ«n ingericht. Alle documentatie en commerciĆ«le informatie kun je gemakkelijk terugvinden. Of het nu om de laatste vergoedingen gaat of een one pager over One Mobile van Vodafone, het is altijd up-to-date en snel te vinden.

Verder ondersteunt Televak ons ook met marketing acties en helpt ons hierbij deze acties  met netwerken op te tuigen. Niet alleen de praktische invulling, maar ook de creatieve uitvoering staat dan voorop.

Kortom, Televak is meer dan een administratie telecom loket. Tritel profiteert van deze samenwerking en ontzorgt ons op zijn beurt weer.
Business Point Telecom is een onafhankelijk adviseur voor de complete zakelijke telefonie. Ze bieden vast- mobiel en data oplossingen.

"De samenwerking met Televak Centers is 6 jaar geleden ontstaan toen Business Point Telecom begon. We zochten een partner die het aansluitproces kon uitvoeren en ons kon ontzorgen bij tal van handelingen zoals contract overnames, opzeggingen, en vaste aansluitingen. Televak Centers was hier de juiste keuze in. Ook onze website wordt verzorgd door Televak Centers waardoor deze altijd actueel is."

De juiste focus
"Voor Business Point Telecom betekend deze samenwerking dat wij onszelf volledig kunnen richten op waar we echt goed in zijn: onze klant adviseren en ontzorgen of het nu gaat om Hosted telefonie, data producten of mobiele aansluitingen."

Het altijd bereikbaar zijn, de flexibele inzet en de snelheid van Televak Centers stelt ons in staat om ons bedrijf in deze markt onderscheidend te presenteren.

Martijn van Dijk - GreenXS