Onze providers | de keuze is reuze...

KPN maakt het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werkt KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al ruim 135 jaar.
Ruim twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door zich niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.

Tele2 gaat verder en nog verderder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden. Omdat het kan!
Bij Telfort Zakelijk houden ze dingen graag simpel, en vinden ze dat communiceren eenvoudig en niet duur moet zijn. Daarom biedt Telfort Zakelijk eenvoudige producten en diensten van goede kwaliteit. Abonnementen die u naar wens kunt aanpassen en heldere facturen die maximaal inzicht geven in de kosten. En dat alles tegen een vaste lage prijs. Bij alle oplossingen maakt Telfort Zakelijk gebruik van het netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland. Of het nu gaat om vaste of mobiele telefonie of om internet. Telfort Zakelijk staat voor: persoonlijk, ondernemend en duidelijk. Hoe onmisbaar telefonie ook is, u wilt er niet teveel over hoeven nadenken, maar wél dat alles goed en voordelig geregeld is. Telfort Zakelijk werkt in je voordeel.
Met 3,85 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. T-mobile biedt mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.
De wereld raakt steeds meer verbonden. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie. Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme connecties tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar, met geliefden, vrienden en familie. Met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Zodat ze volop kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft. Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom luidt het doel van VodafoneZiggo: plezier en vooruitgang met elke verbinding.