Onze belofte

Als full service distributeur van zakelijke telecom- en IT gaan we voor maximaal rendement voor onze partners. Dat doen we met innovatieve oplossingen, een onafhankelijke blik en een multidisciplinaire kijk op zowel de strategische als commerciële als operationele kant van een partner.

Help partners om succesvol te zijn

Sinds ons oprichtingsjaar 1998 is de wereld flink veranderd, en al zeker de telecommarkt. Niet alleen hebben we de zakelijke markt exponentieel zien groeien, maar ook de diversiteit aan abonnementen en de complexiteit van techniek. Onze uitdaging is nu echter nog steeds dezelfde: Help partners om succesvol te zijn!  Want in deze voortdurend veranderende markt zijn het de partners die de deals sluiten waar het werkelijk om draait. Televak Centers heeft vele tientallen partners, verspreid over het hele land.

Onze belangrijkste taak is het om hun verkoopproces op alle mogelijke manieren en met alle middelen te ondersteunen.

Service en aandacht staan met stip op nummers 1 en 2 in onze aanpak. Een geolied team van ervaren specialisten helpt u om processen bij uw klanten te doorgronden en creatieve oplossingen aan te dragen of te ontwikkelen. Zij kunnen u alles vertellen over technieken die uw klanten nodig hebben. Naast u en met u.Benieuwd naar hoe we u van dienst kunnen zijn?
LATEN WE KENNIS MAKEN