Televak Centers wederom Vodafone Distributor of the Year
Op het jaarlijkse Vodafone Business Partner of the Year event 2017 is Televak Centers voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Distributor of the Year.

Televak Centers wederom Vodafone Distributor of the Year
Televak Centers is dé zakelijke telecomdistributeur in Mobility, Infrastructuur en Cloud-oplossingen. Marck Bakers, directeur van Televak Centers, is met recht trots op deze prestatie van zijn team. “Wij tonen hiermee aan dat we in een markt die voor de volle 100 procent in beweging is en op zijn kop staat, in staat zijn om alles goed onder controle te houden en daarin zowel de rol naar onze partners als providers zoals Vodafone niet uit het oog verliezen. We hebben heel goed gepresteerd in een markt waarin het verdienmodel onderuit gaat en de markt krimpt. Het afgelopen jaar hebben we groei weten te realiseren. De basiselementen staan goed bij Televak Centers waardoor we de dynamiek van de markt aankunnen.”

Willem Garritsen, salesmanager Televak Centers: “Dit is een waardering voor ons businessmodel dat gericht is op het gezamenlijk ontwikkelen van onze partners, waarin zij ondersteund worden in sales, marketing, service, operations en IT. Ons doel is te allen tijde om samen met de partner meer rendement realiseren.”

Waarde toevoegen
Vanuit Vodafone zijn er uiteraard lovende woorden voor de winnende distributeur. Partnermanager Fouad El Barkaoui: “Om voor de tweede keer op rij de Distributor Award te winnen, is echt een topprestatie. Chapeau voor het gehele team van Televak Centers. Alleen met zo’n team en visie, kun je waarde toevoegen voor zowel de business partners als VodafoneZiggo.”

Corné van den Dungen, salesmanager indirect sales Vodafone voegt hier aan toe: “Hetgebeurt niet zomaar dat Televak Centers voor de tweede keer op rij deze award wint. Hiervoor heb je een team nodig dat de verwachtingen van de business partners, maar ook van VodafoneZiggo, keer op keer weet te overtreffen. Televak Centers heeft zo’n team. Elk individu heeft op eigen wijze de partner en klant bovenaan staan. Elk uur, elke dag. En alle individuen samen vormen, onder de bezielende leiding van mensenmens Marck Bakers, het team dat jaar na jaar in de top meespeelt. Ik wil Televak Centers bedanken voor alle energie die zij het afgelopen jaar in de klanten en partners gestoken heeft. Keep living up the partner and customer promise!”

Partners over Televak Centers
“Het altijd bereikbaar zijn, de flexibele inzet en de snelheid van Televak Centers stelt ons in staat om ons bedrijf in deze markt onderscheidend te presenteren.”
Martijn van Dijk - Green-XS.

“Door ontzorging en ondersteuning, vanuit Televak Centers, kunnen wij onze focus houden op het benutten van onze kansen in de markt en de eindgebruiker de volledige aandacht en service geven waarvoor we staan. Mede daardoor zijn we in staat geweest om de prijs voor ‘Connectivity Partner of the Year’ wederom te bemachtigen.”
Bart Hoezen - Slim Telecom.

"Dankzij het meedenkend vermogen van Televak Centers, de strategische samenwerking en het onderling spiegelen over de juiste oplossing per klant, kan Unica Schutte ICT haar corporate klanten tevreden stellen. Daarbij is de kwaliteit van de producten en dienstverlening te allen tijde geborgd.”
Jannes Janssen - Unica Schutte ICT.