Televak Centers opent haar eigen multi-brand experience room.
Een auto koopt niemand zonder eerst een proefrit te maken. Maar we verkopen of schaffen wel een telecomoplossing aan zonder eerst te ervaren hoe de oplossing in de praktijk werkt. Vreemd, toch? Dat vinden wij ook

Met de opening van de multi-brand experience room zetten we de next step in de ondersteuning van onze partners. We willen onze partners en indien gewenst ook hun klanten bij de hand nemen en een kijkje laten nemen in de nieuwe wereld van telefonie. We kunnen namelijk praten over termen als VoIP, VPN en Cloud maar uiteindelijk gaat het om het juiste gevoel bij deze oplossingen.

Hierin nemen het "juiste gevoel" in de breedste zin van het woord. Onze partners moeten namelijk op de hoogte zijn van zowel de functionaliteiten als de techniek achter deze oplossingen. Hebben ze deze kennis niet dan zullen zij ook geen gedegen inventarisatie en installatie kunnen uitvoeren, laat staan de klant overtuigen. Omdat het "goede" gevoel ontbreekt zullen zij het niet of nauwelijks aanbieden.

Daarom dat wij vanaf heden trainingen en demo's aanbieden aan onze partners en/of hun klanten. Doormiddel van deze trainingen leren ze de techniek achter de oplossingen, zien ze de functionaliteiten en geven we ze de handvaten voor een goede inventarisatie bij de klant. Want uiteindelijk hebben we allemaal baat bij een tevreden klant.

Op dit moment ondersteunen we de volgende oplossing in onze experience room:

Vodafone
  • Skype for Business Express
  • One Net Enterprise
  • Push to Talk

Telfort Zakelijk
  • Zakelijk VoIP

Deze oplossing draaien momenteel in onze experience room en zullen de komende tijd uitgebreid worden.
Uiteraard kunt u voor andere oplossing ook bij ons terecht voor trainingen.

Wilt u een training en/of demo aanvragen neem dan contact op met Petro van Lierop via p.vanlierop@televakcenters.nl of 088-0640711.