Televak Centers winnaar van de Blauwe Veer in de categorie 'Ondernemend'
Dinsdagmiddag 5 september 2017 vond het Partner Event van Telfort Zakelijk plaats in het Theater in Amsterdam. Tijdens deze middag werden tevens de drie 'Blauwe veren' uitgereikt in de categorieën: Persoonlijk, Ondernemend en Duidelijk.

WE DID IT! In de categorie 'ondernemend' is Televak Centers dit jaar winnaar van de Telfort Zakelijk award 'de Blauwe Veer'.

Een paar mooie woorden vanuit Telfort Zakelijk:
"Deze distributeur heeft in 2016 en 2017 de slag naar Hosted Telefonie weten te maken door actief aan de slag te gaan met haar sub partners. Door middel van intensieve training, sales en technische ondersteuning werden de partners niet voor de keuze gesteld óf ze mee gingen naar de nieuwe wereld, maar was het meer de vraag; wanneer? Het liefst zo snel mogelijk! Door de samenwerking tussen de sub partners onderling actief en optimaal te benutten is deze distributeur een van de best presterende partners op Hosted Telefonie dit jaar. Daarnaast heeft deze distributeur haar organisatie volledig toekomstproof ingericht met alle focus op de partner en distributeur van de toekomst".

Wij zijn ontzettend trots op deze prijs en natuurlijk gaat onze dank daarin ook uit naar de tomeloze inzet van onze partner manager Patrick Jansen. Mede dankzij zijn inzet zijn wij in staat om een prijs als deze te kunnen winnen. Verder bedanken we alle betrokkenen voor deze prachtige waardering en mooie woorden. Tot slot, zijn we erg blij met de waarde cheque van maar liefst €2500,-, welke we uiteraard goed zullen gaan besteden.