Willem Garritsen

Sales Manager

Sales

Het zal u niet verbazen dat ook wij gebaat zijn bij zoveel mogelijk omzet en rendement binnen uw organisatie. Wij ondersteunen u dan ook graag gedurende uw verkooptraject. Daarbij kijken we verder dan alleen TCO en offerte ondersteuning.

Pre-sales
In veel technische trajecten maken pre-sales consultants zelfs het verschil. Door hun diepere technische kennis over producten en diensten zijn ze in staat het vertrouwen van de klanten te winnen en technische vragen uitgebreid te beantwoorden. Vooral bij de meer complexere geïntegreerde oplossingen. Wij bieden u gecertificeerde consultants, welke u in kunt zetten wanneer u dat wil.

Business Consultant
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Als partner krijgt u één vast aanspreekpunt, de Business Consultant. Onze Business Consultants adviseren u graag op strategisch, verkoop technisch en organisatorisch gebied en zij zijn gesprekspartner bij het realiseren van onze gezamenlijke doelstellingen. Door de jaren ervaring kennen zij de klappen van de zweep en kunnen zij u in klare taal, maar op hoog niveau begeleiden.

Benieuwd naar hoe we u van dienst kunnen zijn?
LATEN WE KENNIS MAKEN