Miranda Tuhumury

Financieel medewerker

Finance

Een van de leukste aspecten van uw business is dat u daarin ook financieel succesvol bent. Het laatste waar u als ondernemer dan ook op zit te wachten is de zorgen over een juiste uitbetaling van uw vergoedingen en dus uw liquiditeit. Televak Centers ondersteunt u daarin actief, maar tegelijkertijd onopvallend. Het najagen van leveranciers over de juistheid van vergoedingen, acties en targets, is dan ook verleden tijd.

Financiële administratie
Miranda en Mariëlle zijn de onvermoeibare motors in dat proces. Zij zorgen ervoor dat alle periodieke en incidentele vergoedingen van providers die in Connect zijn geregistreerd correct en tijdig worden verrekend. Zo bent u er zeker van dat uw liquiditeitscijfers altijd in orde zijn.

Commerciële afspraken
Bent u bereid hard te werken voor realistisch gestelde doelstellingen? Dan zijn wij bereid u hier extra voor te belonen in de vorm van commerciële jaar- of kwartaalafspraken. Binnen dit beloningsmodel werken we met targets op verschillende componenten. Uw Business Consultant helpt u graag om dit model succesvol in te zetten voor uw organisatie. Hij is hierbij dan ook uw eerste aanspreekpunt.

Benieuwd naar hoe we u van dienst kunnen zijn?
LATEN WE KENNIS MAKEN