Onze diensten | de businessondersteuning die u wenst...

Onze diensten zijn er op gericht om u als zakelijk Telecom & IT-specialist te kunnen ondersteunen gedurende het gehele klantproces. Van de fase waarin uw klant oriënterende is tot aan het moment dat u de de klant en haar diensten gaat beheren. Hierin bepaald u zelf welke ondersteuning uw organisatie en/of mensen nodig hebben. Wijzigen uw wensen gedurende onze samenwerking dan wijzigen wij gewoon met u mee.

Marketeer

Sales

Creëer vertrouwen en overtuig de klant...

Het zal u niet verbazen dat ook wij gebaat zijn bij zoveel mogelijk omzet en rendement binnen uw organisatie.

Daarom dat wij u helpen in het winnen van het vertrouwen en overtuigen van uw klanten. De sleutel hierin is kennis en ervaring. Onze Business Consultants kunnen u de juiste kennis bijbrengen, begeleiden in (complexe technische) verkooptrajecten, ondersteunen in het opstellen van goede offertes of zelfs mee aanschuiven bij de klant voor dat laatste extra zetje.

Daarnaast helpen zij u graag bij de ontwikkeling van uw organisatie ten opzichte van de marktontwikkelingen. Door de vele jaren ervaring hebben zij hier een scherpe blik op.

Hebben we uw aandacht getrokken?
LATEN WE KENNIS MAKEN

Operations Manager

Implementatie

De juiste implementatie op locatie...

Tevredenheid van uw klanten hangt grotendeels af van een geslaagde implementatie. Het moet dan ook werken zoals afgesproken en het moet werken op het afgesproken moment. Onze implementatie dienst doet dat en meer. 

Óf en hoe u die ‘handen op locatie’ wilt inzetten bepaalt u uiteraard zelf.
  • U heeft (nog) geen installatiedienst.
    Wij installeren namens u bij uw klant
  • Uw installatiecapaciteit is beperkt.
    Wij vullen uw team aan.
  • Één van uw engineers valt uit.
    Wij vormen uw vangnet.

Benieuwd naar hoe we kunnen samenwerken?
LATEN WE KENNIS MAKEN

Support Medewerker

Finance

Ben financieel zen met ons...

Het laatste waar u als ondernemer dan ook op zit te wachten is de zorg over een juiste uitbetaling van uw vergoedingen en dus uw liquiditeit.

Wij ondersteunen u daarin actief, maar tegelijkertijd onopvallend. Het najagen van leveranciers over de juistheid van vergoedingen, acties en targets, is dan ook verleden tijd.

De borging van uw vergoedingen zit tevens in ons systeem Connect. Hierin ziet u direct welke vergoedingen u mag verwachten, welke nota’s nog open staan en/of welke reeds betaald zijn.

Kunt u onze support wel gebruiken?
LATEN WE KENNIS MAKEN